Hrvatska

Slovenija

Nemačka

Rusija

Bugarska

madjarska.jpg

Italija

Francuska

Rumunija

Češka

turska.jpg

Holandija

Švedka

Danska

finland.jpg

Norveska

estonija.jpg

albanija.jpg

galicija.jpg

malta.jpg

tajland.jpg

Vi ste na stranici: Home › 03 › Tečni sapuni

Proizvodi

 


Fruit

SAPUN

Tečni sapun sa nježnim osvježavajućim mirisom, štiti i njeguje vaše ruke prilikom pranja. Za primjetno nježne ruke svaki dan.
Aloe Vera


Aloja V

Aloe VeraAloja Vera je po svom sastavu smjesa mnoštva različitih bioaktivnih supstanci koje su prisutne u malim koncetracijama. Samo preventivno i terapeutsko djelovanje ove biljke je nesporno i mnogo puta potvrđeno. Prirodna ljepota počinje sa lijepom i zdravom kožom, a čista i zdrava koža počinje sa prirodom. Sapun od Aloje pomaže i suvljem tipu kože, brzo je čisti i hidrira. Svjež miris pomaže da koža ostane nježna i elastična.

 

 

  

Vanila

Fruit

Aloe VeraVanila

Prava raskoš za vaša čula. Hidrantna obogaćena formula nježno čisti kožu bez isušivanja. Očarava prefinjenim mirisom slatke vanile, a istovremeno izvrsno njeguje i štiti od pojave suve, neprivlačne hrapave kože. Kožu ruku obavija svilenkastom mekoćom.


 

 

 

Mango
Mango

Dobrobiti manga do sada nisu bile dovoljno poznate u našim krajevima. Dosadašnjim istraživanjima, potvrđeno je njegovo blagotvorno djelovanje. U kombinaciji sa našom formulom idealan je za čišćenje kože, začepljenih pora i u odstranjivanju nečitoća. Čini Vašu kožu savršeno mekom.  
Fruit

Aloe Vera Fruit

Voćni sapun iz naše ordinacije idealan je za svakodnevnu primjenu bez obzira na tip kože. Blage i nježne mirisne note, na voće od koga je napravljen. Za kožu je veoma nježan, nakon korišćenja izvanrendan osjećaj glatke i meke kože sa diskretnim mirisom voćnim.


 

 

 


  

Fruit

Fruit

Fruit

Fruit


ŠAMPONI

Šamponi namijenjeni za sve tipove kose. Nježni i blagi, sa sastojcima koji daju mekoću i sjaj.

Šampon treba da bude mnogo više od običnog sredstva za čišćenje. Zbog toga sa Sapore šamponima kosa dobija progresivnu hranljivu njegu koja joj je potrebna, kao i nježnu moć čišćenja.

.
Šampon Kokos Šampon Vanila Badem Šampon Kopriva

Šampon Mango 

FruitFruit
OMEKŠIVAČ ZA VEŠ

Omekšivač za veš daje rublju mekoću i prikladan tipičan miris. Neutrališe statičke elektricitete i znatno olakšava peglanje. Oplemenjuje tkaninu čineći je prepoznatljivom po savršenoj mekoći. Rađen po evropskim standardima.
 


Softener Soft

Rađen po evropskim standardima. Daje rublju mekoću i prikladan miris,
neutrališe statičke elekricitete i znatno olakšava peglanje.
 

Softener Sensitive

Rađen po evropskim standardima. Daje rublju mekoću i prikladan miris,
neutrališe staticke elekricitete i znatno olakšava peglanje. 

 


FruitFruitSREDSTVO ZA POD

Fresh clean

Visoko kvalitetno sredstvo za pod. Čisti, osvježava, njeguje i uklanja prljavštinu i daje sjaj.
 

 

 

 

 

 


FruitFruitZa SUĐE

Super clean Sensitive

Zahvaljujući koncetrovanoj formuli ima snažno dejstvo protiv masnoće i skorelosti.

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

Fruit

 


Fruit


ZA STAKLO

Crystal clean

Inovativna formula sredstva za stakla stvara zaštitni sloj na staklenim površinama i obezbjeđuje čistoću bez ostavljanja tragova.
 


 

 

 


 

 

 


 


Fruit


ZA KUHINJU

Express clean

Tečnost namijenjena širokoj primjeni, čisti sve površine u kuhinji .Uklanja masne naslage i tvrdokornu masnoću koja se svakodnevno formira na šporetu, sudoperi, aspiratoru i drugim kuhinjskim površinama. Nova formula uklanja prljavštinu i dezinfekuje, ostavljajući zaštitnu barijeru na površinama i usporavajući stvaranje tvrdokorne masnoće dajući im visok sjaj.
 

 

 

 

 

 


 


 


Fruit

ZA SANITARIJE
Sredstvo za čiščenje sanitarija koje veoma lako uklanja kamenac, naslage sapuna, tjelesne masnoče, uobičajene nečistoće i sprečava formiranje naslaga kamenca. Suši se bez tragova ostavljajuči visok sjaj.


Antibacterial Super clean

Tečnost namijenjena širokoj primjeni, čisti sve površine u kupatilu, sanitarije i radne površine. Uklanja tragove kamenca, vode i sapuna koji se svakodnevno formiraju po površinama u kupatilu. Njemačka formula uklanja prljavštinu i dezinfikuje, ostavljajući zaštitnu barijeru na površinama i usporavajući stvaranje kamenca, dajući im visok sjaj.
 

 

 


 

 


 

 


Fruit

ZA DEZINFEKCIJU

ASEPSOL
Asepsol 1% je tečno dezinfekciono sredstvo sa djelovanjem na gram-pozitivne i gram-negativne bakterije, gljivice, na pojedine tipove virusa. Asepsol 1% ne djeluje štetno na ruke i ne ugrožava okolinu.


Antibacterial Asepsol

Univerzalno sredstvo za čišćenje i dezinfekciju. Dezinfekuje, a u prostoru se zadržava ugodan miris. Pogodan za čišćenje svih radnih površina. Pomaže pri uklanjanju nečistoća i raznih fleka.